Yleinen

Elämä, ja tapauskohtaisesti

08.08.2015, oiliharjula1952

Suomi voisi olla myös valtio jossa viihtyisi hyvin. Se on vaihtoehto jos voisi niin tehdä. En sano että kaikki ajattelevat näin, voihan se olla vaan minä joka näin pohdin. Viihtvyteen vaikuttaa mm. se, että ollaan niin eri mieltä, mutta jos sen sanoo ääneen, siitä tulee sapiskaa.

Eräällä taholla; nyt juuri, sanotaan että vaadimme, ja kunnioitamme väkivallatonta Suomea, kunnioitamme kunnioittamista, vaaditaan itsen kunnioittamista, mutta missä teot itseltä? Se on suuri pulma. Koska näen, että juuri siellä ei sallita, ei muuteta, ei väistytä. Ohitetaan kaikki saavutukset mm. hienotunteisuudessa; ei, raakaa pitää olla ja ehdotonta egoa. Tällaisia meidän tulee olla, koska me emme muuta salli. He solvaavat aikasemmin ilmoitetun, mutta ottavatkin sen itselleen. (vaikeasti tulkittavissa varmaan mutta suojat pitää olla)

Mitään en niin halveksi kuin valehtelua, pettämistä, manipulointia itsetarkoituksellisesti käänteisesti itselle hyödyksi tarkoitetuksi. Mitä tämä tahtoo sanoa, sitä sopii miettiä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *