Yleinen

Avoimuus – tai pakene

10.08.2018, oiliharjula1952

Henkisenä, ja monin tavoin ’ulospäin’ suuntautuneena ihmisenä olen törmännyt ilmiöön kontrollointi. Monin eri tavoin kontrolli esiintyy ja vaikuttaa hyvin monin tavoin elämään, ei vain positiivisesti, vaan seuraukset voivat olla hyvinkin negatiivista. Siinä vaan pohtii että miksi? Miksi on niin suosittu? Sillä suosiotahan se on; ei sitä muuksi voi todeta, mutta siitä haluaa paeta. En enää ihmettele erittäin julkisia henkilöitä; filmitähdet, suuret artistit ym. jotka haluvat joskus yksityisyyttä siinä onnistumatta. Mutta en kai minä ole niin arvokas että seurantaa pitää tehdä? Tätä viim. lausetta ei pidä käsittää väärin vaikka siihen varmaan on hyvin suuri houkutus varmaan joillakin.

Ehkä itseeni kohdistuvaan kontorolliin vaikuttaa ihmissuhde/ihmissuhteet joita minulla ei edes ole. Ne ovat yrityksiä luoda ihmissuhde jollakin tapaa julkisuuden henkilöihin, mutta yrityksetkin ovat kariutuneet. Mutta kotrollinkinhan olis pitänyt siten jo loppua? Ei mulla ole enää tarkoitusta jatkaa viimesintäkään ’suhdetta’ joka ei ole edes yltänyt mihinkään kommunikointiinkaan edes. Se siis on joidenkin muiden vaan ajatus vielä? Keiden?

Eli pakene? Pakene jättämällä mm. sosiaalinen media. Se on yksi keino jota pohdin syvällisesti. Piilota itsesi; estä kaikki mistä sinut voi tavoittaa? Se on varmaan melko hyvä suunnitelma. Tai sitten; yksi mahdollisuus on alkaa julistamaan omaa totuuttaan aina ja joka hetki? Loppusiko kontroli siten? Ehkä se loppusi? Kestäsikö kontrolli sitä? Julkisuuden henkilöillekin se olisi hyvä juttu! Itselläni on monia tärkeitä asioita; politiikka ja henkisen kasvun opettaminen muille. Ne olisivat tärkeitä kyllä. Harkintaa.

On mulla vielä yksi julkisuuden henkilö josta olen kiinnostunut. Miten käynee…Mutta en aio yksinkään jäädä. Semmoinen ei ketään kasvata. 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *