Yleinen

Sinulla ei ole vaihtoehtoja

19.11.2017, oiliharjula1952

Tai jos niin kuvittelet, pakenet kaiken aikaa? Kyllä, jotakin sinä vaan pakenet, etkä tiedä että mitä?

On se elettävä elämä jollakin lailla, siitä ei pääse mihinkään, mutta mihin suuntaan sitä pitäisi elää? Kyllä mä vaan sanon että se on lähdettävä yksilöstä? Niin, yksilön toimia aletaan heti koulussa vängertää ties mihin suuntaan, mutta miksi? Jos yksilö haluaakin mennä omia latuja, se ei tule kuuloonkaan koulussa. Siellä on rätingit ja teesit jolla sinun on orientoiduttava! Yhteiskuntaan, ja mihin sitten, minkälaiseen?

Turvallisuuteen? Rikkauteen? Nöyrään kiitollisuuteen nöyryydestä, että oletkin hyvin nöyrä, no vaikkapa köyhä, että kyllä sinun köyhänäkin hyvä olla kun olet vaan nöyrä? No, rikkaat myhäilevät pihakuusen alla, ei kun siis hillotolpan.

Ei perkule, ei tuosta tule mitään? Sanon että ihmisillä ei ole minkäänlaista tietoa siitä miten pitää elää? Sanon koskapa jotkut tulee myös erittäin suuresti huijatuksi. Nykysin vaikka miten, äärimmäisen paljon.

Kiitän kuitenkin niitä kivoja ihmisiä jotka tahtovat kelluttaa ja roikottaa minua, vaan en kyllä soisi pahimalle vihamiehellekkään moista :D. En tunne heitä mutta ehkä he tuntevat minut? Mutta ei pahastuta tästä, totuus van ei ehkä näin kuitenkaan avaudu. On mulla ystäviä jotka lohduttavat. 🙂 Uskallustahan se vaatii elämä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *